Αισθητική Οδοντιατρική

Αισθητική Οδοντιατρική (Bonding, Λεύκανση, Όψεις πορσελάνης)


Όλο και περισσότεροι ασθενείς καταφεύγουν στον οδοντίατρο για την αναβάθμιση της αισθητικής του χαμόγελού τους.
Αυτού του είδους η θεραπεία μπορεί να έχει σοβαρές θετικές επιπτώσεις στην αυτοπεποίθηση του ασθενούς καθώς και στην κοινωνική του συμπεριφορά. Αυτές είναι και οι θεραπείες που επιβραβεύουν περισσότερο τη δουλειά ενός οδοντιάτρου.

Η πιο απλή και "οικονομική" παρέμβαση είναι η χρησιμοποίηση σύνθετων ρητινών, μια διαδικασία που τις περισσότερες φορές δεν απαιτεί τροχισμό των δοντιών και μπορεί να ολοκληρωθεί σε μια συνεδρία στο ιατρείο με πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σε περιπτώσεις ασθενών που επιθυμούν αναβάθμιση τόσο του χρώματος όσο και του σχήματος των δοντιών (μικρά δόντια, δόντια με κενά μεταξύ τους) και ταυτόχρονα ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα στο χρόνο, από αυτό που μπορούν να μας δώσουν οι ρητίνες, υπάρχει η λύση των όψεων πορσελάνης.

Πρόκειται για αποκαταστάσεις που απαιτούν ελάχιστο ή και καθόλου τροχισμό των δοντιών που θα δεχθούν τις όψεις, οι οποίες αποτελούνται από ένα πολύ λεπτό στρώμα πορσελάνης. Κατασκευάζονται στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο και ως εκ τούτου απαιτούνται τουλάχιστον δύο συνεδρίες στο ιατρείο.

Στο «οπλοστάσιο» μας για αισθητικές αποκαταστάσεις έχουμε πλέον σύγχρονα υλικά, που μας προσφέρουν λύσεις για κάθε τύπο οδοντικού προβλήματος. Ωστόσο πολύ σημαντική είναι και η κατάλληλη επιλογή υλικού για τον κάθε ασθενή. Δεν είναι «όλα για όλους» και μόνο μια επίσκεψη στο οδοντίατρο μπορεί να μας δώσει μία υπεύθυνη απάντηση.

Διόρθωση αποχρωματισμένου πρόσθιου δοντιού μετά από απονεύρωση με εσωτερική λεύκανση
Αισθητική αποκατάσταση χαμόγελου με όψεις
Μετά την θεραπεία με λεύκανση
Αισθητική αναβάθμιση χαμόγελου με στεφάνες ζιρκονίου τελευταίας γενιάς
Αισθητική αποκατάσταση προσθίων δοντιών με χειρουργική ούλων και στεφάνες ζιρκονίου τελευταίας γενιάς
previous arrow
next arrow
Slider

Additional Info

  • header Image: header Image
Εγγραφείτε στον Newsletter μας
Όροι και Προϋποθέσεις
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στους χρήστες μας χρησιμοποιούμε Cookies.
Πολιτική Απορρήτου Συμφωνώ